Jakub Forgács Správy

Pacientky vzdali POKLONU zdravotníkom: Svoju prácu si vykonávajú zodpovedne a ľudsky

Aj pacienti vedia oceniť prístup lekárov a sestričiek. Dôkazom je správa, o ktorú sa podelila banskobystrická nemocnica.

Ilustračný obrázok k článku Pacientky vzdali POKLONU zdravotníkom: Svoju prácu si vykonávajú zodpovedne a ľudsky
Zdroj: TASR/Maroš Černý

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici zverejnila na sociálnej sieti poďakovanie pre Onkologická kliniku SZU od spokojných pacientiek Oľgy a Gabriely. Zdravotníkom adresovali slová vďaky.

„Chceli by sme sa poďakovať prednostovi Onkologickej kliniky MUDr. Hrnčárovi, PHD., MBA., ako aj jeho tímu za príkladnú starostlivosť, ktorá nám je poskytovaná. Po každej návšteve na tomto oddelení sa cítime psychicky veľmi dobre, pretože sme veľmi spokojné s prístupom lekárov a zdravotných sestier k svojim pacientom,“ píše sa v správe.

Podľa slov pacientiek je vidieť, že svoju prácu neberú len ako zamestnanie, ako sa jej venujú s plným nasadením. „Čiže ju berú ako svoje poslanie. Treba oceniť, že zdravotné sestry pri svojej ťažkej práci sú k pacientom vždy usmiate, príjemné a ústretové. Svoju prácu si vykonávajú zodpovedne a ľudsky. Za to im všetkým patrí naše veľké poďakovanie,“ dodali.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM