Jakub Forgács Rôzne Správy

Je OBRÍ a hore leziete po rebríku: Videli ste už NAJVÄČŠÍ bicykel na Slovensku? VIDEO a FOTO

Stredné Slovensko sa môže pýšiť mnohými zaujímavosťami. Hneď niekoľko nevšedných atrakcií môžete nájsť aj v okolí Kláštora pod Znievom.

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Obec Kláštor pod Znievom (okres Martin) je známa nielen vďaka Hradu Zniev. Už v minulosti sme vám predstavili neďaleké Ondrášovské skaly s lavičkou, odkiaľ sa vám naskytne úchvatný výhľad. V blízkosti dediny sa však nachádza aj niekoľko „obrích“ atrakcií. K známej lavičke „Gardeon“ či veľkej hojdačke „Hôrdačke“ už dávnejšie pribudol aj „MEGAbicykel“.

Nevšedný výtvor z dreva a kovu, ktorý sa nachádza približne v polovici cyklotrasy medzi Valčou a Kláštorom pod Znievom, má v Google recenziách hodnotenie 4,7 hviezdičiek z piatich. Preto sme sa k nemu vybrali aj my. Horský bicykel s 29-palcovými kolesami pri MEGAbicykli vyzeral ako detské odrážadlo.

Na atrakciu úctyhodných rozmerov sa dá dostať malom kovovom rebríku. Treba si však dať pozor, v čase našej návštevy neboli kotviace laná úplne napnuté a atrakcia sa jemne kolísala. A samozrejme, keďže je bez pedálov a ukotvený, ďaleko sa veru neodveziete. :)

Zábery MEGAbicykla a ďalších atrakcií v okolí si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii a na videu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

V OBRAZOCH: MEGAbicykel a ďalšie atrakcie pri Kláštore pod Znievom
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ďalšie tipy na výlety

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM