Jakub Forgács Krimi

Do Bystrice mieri Slovan, polícia chystá rozsiahle OPATRENIA: Rátajte s OBMEDZENIAMI

Doprava pri futbalovom štadióne bude v sobotu obmedzená. S čím musia počítať vodiči?

Ilustračný obrázok k článku Do Bystrice mieri Slovan, polícia chystá rozsiahle OPATRENIA: Rátajte s OBMEDZENIAMI
3
Galéria

V sobotu (13.5.) sa na Štiavničkách v Banskej Bystrici uskutoční viacero kultúrno-športových podujatí, pričom je predpoklad, že v súvislosti s ich konaním vzniknú aj určité obmedzenia, hlavne čo sa týka parkovania v blízkosti futbalového štadióna, športovej haly či mestskej plavárne. Banskobystrickí krajskí policajti na to upozornili na sociálnej sieti a poukázali na to, že jedným z podujatí je futbalový zápas medzi MFK Dukla a ŠK Slovan Bratislava.

Rozsiahle opatrenia

„Polícia pripravuje rozsiahle bezpečnostné opatrenia, pričom budeme dohliadať v čase konania futbalového zápasu na verejný poriadok, prípadné výtržnosti či divácke násilie v okolí štadióna, ako aj v meste Banská Bystrica. V prípade, že dôjde k prejavom naplňujúcim znaky niektorého trestného činu, či priestupku bude polícia konať v zmysle zákona a žiadne protispoločenské správanie či narušenia podujatí nebudeme tolerovať,“ uviedli muži zákona.

Polícia vyzýva návštevníkov týchto kultúrno-športových podujatí, aby tieto miesta navštívili iba za účelom užitia si kultúry a športu tak, aby všetci odchádzali domov spokojní. „Nezabúdajme, že futbalového zápasu sa zúčastní aj množstvo rodín s malými deťmi, deťmi, ktoré pôjdu „fandiť“ svojim obľúbeným športovcom…buďme pre nich vzorom a ukážme im ako to má na kultúrno-športovom podujatí vyzerať a zabezpečme im spoločne pokojný a bezpečný priebeh podujatia,“ pokračovali policajti.

Viac o súvisiacich dopravných obmedzeniach sa dočítate na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Doprava pri futbalovom štadióne bude obmedzená
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM