Jakub Forgács Správy

Bystrická MHD bude jazdiť do novej lokality: Cestujúcich obslúži 10 párov spojov, FOTO

Mesto chce sledovať a vyhodnocovať využívanosť jednotlivých spojov a v prípade potreby v budúcnosti pristúpi k potrebným zmenám.

Ilustračný obrázok k článku Bystrická MHD bude jazdiť do novej lokality: Cestujúcich obslúži 10 párov spojov, FOTO
3
Galéria

Mesto Banská Bystrica vyhovelo viacerým požiadavkám obyvateľov novej obytnej zóny Na Stráni. Po dohode s dopravcom, počnúc dňom 21. apríla 2024 budú vybrané spoje linky 26 v špičke počas pracovných dní premávať z Internátnej ulice po predĺženej trase cez Zelenú a Nezábudkovú ulicu na novú konečnú zastávku Na Stráni. Mesto Banská Bystrica o tom informovalo na sociálnej sieti so slovami, že spolu bude túto novú rezidenčnú lokalitu obsluhovať 10 párov spojov.

„Na predĺženej trase autobusy obojsmerne obslúžia aj novú zastávku Zelená situovanú na Zelenej ulici neďaleko vyústenia Slnečnej ulice. Túto zastávku budú môcť cestujúci využiť aj ako náhradu za zastávku Internátna, ktorú predĺžené spoje nebudú obsluhovať. Ostatné spoje linky 26 budú naďalej končiť na zastávke Internátna,“ pokračuje samospráva so slovami, že mesto bude sledovať a vyhodnocovať využívanosť jednotlivých spojov a v prípade potreby v budúcnosti pristúpi k potrebným zmenám.

K rovnakému dátumu príde podľa slov mesta aj k drobnej zmene na linke 34, na ktorej sa posúva posledný večerný spoj zo Železničnej stanice do Podlavíc z 22.22 na 22.30 hod.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Bystrická MHD bude jazdiť do novej lokality
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM