Rôzne

Tipy na víkend: Vybehnite na Jarabský polmaratón či jubilejný koncert breznianskeho zboru

Prvý októbrový víkend nám bude priať nielen počasie, ale aj program podujatí v Brezne a okolí. Vyberte si z prehľadu podujatí.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Vybehnite na Jarabský polmaratón či jubilejný koncert breznianskeho zboru
Zdroj: TASR

Víkend začína literárnym večerom s Ivanou Gibovou v Bombura klube v piatok o 19:00 hod. Ivana G. vyštudovala odbor slovenský jazyk a literatúra na Filozofickej fakulte Prešovskej univerzity, kde sa ako doktorandka zaoberala súčasnou slovenskou prózou. Debutovala zbierkou poviedok Usadenina (2013). Jej novela Bordeline (2014) sa stala predlohou pre rovnomennú inscenáciu divadla Stoka – Barbora, Boch a Katarzia

Slovenský pohár DOWNHILL

Downhill alebo zjazd je časová disciplína v horskej cyklistike zaraďovaná medzi extrémne športy. Ak ste fanúšikom tohto športu, alebo sa chcete zúčastniť, máte možnosť už v piatok 5. októbra 2018 – voľný tréning s možnosťou registrácie na preteky. Podujatie sa následne uskutoční aj v sobotu a v nedeľu v Polomke, Bučník. Celý program a info k registrácii nájdete TU.

Jarabský polmaratón

Jarabský polmaratón alebo choď ako môžešalebo choď ako môžeš. Registrácia na mieste v čase od 8:30 – 10:30, v sobotu 6. októbra vna Chate Jarabá v obci Jarabá. Štart: 11:00 hod. Dĺžka trate: 21,7 km (prev. 1300 m). Viac info nájdete TU.

Spevácky zbor jubiluje

Spevácky zbor mesta Brezno pozýva na jubilejný koncert pri príležitosti 40. výročia založenia súboru. Spoluúčinkuje detský spevácky zbor Úsmev. Koncert je v sobotu 6. októbra o 18:00 v Synagóge, Brezno.

Nedeľa pre najmenších

Ak hľadáte program pre deti, vezmite ich na hru Gašparko a radca z pekla – Divadielko pre najmenších. Predaj lístkov pred predstavením v pokladni MsDK Brezno. V nedeľu 7. októbra o 16:00 hod v dome kultúry, Švermova 7, Brezno.

Bisťu dedina – Voľby je názov divadelného predstavenia vo Valaskej v nedeľu o 18:00 hod. Divadelná hra súboru Ráztočan.

Zdroj: mesto Brezno, ilustračné foto: TASR

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM