Rôzne

Na plavárni sa už môžete zohriať v novootvorenej parnej saune. Ako sa zmenili ceny?

Takmer celý september bola plaváreň na Mazorníkove bola z prevádzkových dôvodov zatvorená. Po niekoľkých dňoch údržbárskych prác je pre verejnosť opäť k dispozícii, ako aj novovybudovaná parná sauna.

Ilustračný obrázok k článku Na plavárni sa už môžete zohriať v novootvorenej parnej saune. Ako sa zmenili ceny?
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Do konca roka by už mala prevádzka fungovať bez odstávky. Technické služby Brezno sa v septembrových dňoch venovali aj údržbárskym prácam v plavárni, ktoré sa nedajú robiť počas prevádzky, preto ju museli zatvoriť. Ako informoval vedúci športu a kultúry mesta Miroslav Baran, upravovali priestory pre verejnosť, ako aj robili opravy v strojovni. „Úpravy robíme hlavne vtedy, keď sú nevyhnutné. Raz za rok sa vyskytnú drobné chyby, ktoré musíme odstrániť."

Koľko zaplatíte?

Vstupné pre verejnosť ostáva nezmenené 2,20 €/1,5h pre dospelých a pre deti do 18 rokov 1,20 €/1,5h. Deti do 6 rokov majú vstup na plaváreň v sprievode dospelej osoby zadarmo.

„Čoskoro verejnosti ponúkneme možnosť kombinácie vstupenky na bazén so vstupenkou do sauny. Tá bude v hodnote 4 €/1,5 h pre dospelé osoby a 2,60€/1,5 h pre deti do 18 rokov," povedal Miroslav Baran.

Aktuálne otváracie hodiny nájdete na webovej stránke Technických služieb. Skvelou novinkou na zahriatie počas zimy je relax v parnej saune.

Cieľom mesta je, aby plaváreň bola obľúbeným športoviskom pre všetkých občanov a špeciálne pre rodiny s deťmi. Dopomôcť k tomu má aj ďalšia z noviniek, ktorú v sobotu sprístupnili. Relaxovať už môžete v novovybudovanej parnej saune.

Výhodné vstupné

Novinkou tiež je možnosť kombinácie vstupenky na bazén so vstupenkou do parnej sauny. Tá bude v hodnote 4 €/1,5 h pre dospelé osoby a 2,60 €/1,5 h pre deti do 18 rokov.

„Skupiny 4 a viac ľudí majú možnosť objednať si parnú saunu mimo jej prevádzkových hodín. Podmienkou je čas, a to v rámci otváracích hodín plavárne pre verejnosť a objednanie minimálne hodinu pred príchodom," dodal na záver Miroslav Baran.

Aktuálne otváracie hodiny v parnej saune: utorok a štvrtok od 16.00 do 19.30, piatok od 18.30 do 20.30, sobota od 16.00 do 19.30 a nedeľa od 18.30 do 20.30.

Zdroj. Mesto Brezno, foto: pixabay.com

Zdroj: brezno.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM