Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Cesta na Horehroní je NEPREJAZDNÁ: Po nehode zostali DVE osoby ZAKLIESNENÉ, FOTO

Hrozivá nehoda podľa slov polície paralyzovala dopravu na ceste I/66, kde sa tvoria rozsiahle kolóny.

Ilustračný obrázok k článku Cesta na Horehroní je NEPREJAZDNÁ: Po nehode zostali DVE osoby ZAKLIESNENÉ, FOTO
7
Galéria

V Bacúchu v okrese Brezno došlo vo štvrtok k dopravnej nehode nákladného a osobného motorového vozidla. Nákladné auto je skrížené cez oba jazdné pruhy štátnej cesty I/66 a z tohto dôvodu je aktuálne úplne neprejazdná. TASR o tom informoval Jozef Fekiač z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.

Zakliesnené osoby

„V havarovanom osobnom motorovom vozidle sa nachádzali dve zakliesnené osoby, ktoré príslušníci HaZZ vyslobodili prostredníctvom hydraulického zariadenia. Poskytli im predlekársku prvú pomoc a následne odovzdali posádkam záchrannej zdravotnej služby,“ uviedol Fekiač.

Na mieste zasahuje 11 hasičov na piatich kusoch techniky. Havarované autá zabezpečili proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín.

Kamión v protismere

„Podľa doterajších zistení z miesta nehody mal 46–ročný vodič kamiónu z doposiaľ neznámych príčin prejsť do protismeru, kde došlo k zrážke s osobným autom zn. Mercedes. Pri nehode sa zranila 50–ročná vodička a jej 47–ročný spolujazdec, občan Rakúska,“ upresnili banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti. Z miesta nehody boli prevezení do nemocnice.

„Táto nehoda paralyzovala dopravu na ceste I/66, kde sa tvoria rozsiahle kolóny. Na miesto nehody smeruje špeciálne odťahové vozidlo z Banskej Bystrice, preto upozorňujeme vodičov, že cesta bude prejazdná až po odstránení kamióna, čo môže trvať niekoľko hodín,“ dodali policajti so slovami, že na miesto dopravnej nehody bol prizvaný aj znalec z odboru dopravy, pričom bližšie okolnosti jej vzniku sú predmetom ďalšieho zisťovania.

Hrozivé zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Vážna dopravná nehoda pri Bacúchu
7
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM