Jakub Forgács Rôzne Správy

Obrí snehuliak aj vojenská prehliadka v uliciach Bystrice: 10 najčítanejších článkov roka 2019

Chceli by ste vedieť, čo najviac zaujalo Bystričanov v roku 2019? Pozreli sme sa na desať článkov, na ktoré klikali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Obrí snehuliak aj vojenská prehliadka v uliciach Bystrice: 10 najčítanejších článkov roka 2019
10
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk

Zrušené silvestrovské oslavy (foto č. 1)

Kým niektorí si bujaré oslavy na prelome rokov nevedia predstaviť bez pyrotechniky, iným zase prekáža. Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo pristúpiť k ráznemu kroku. Silvestrovský ohňostroj aj program bol zrušený a namiesto toho podporí ľudí, ktorých postihol tragický výbuch na Mukačevskej ulici v Prešove.

Čítajte TU!

Torty pani Zdenky (foto č. 2)

Detské či poschodové na svadby? Talentovaná bystrická cukrárka Zdenka Hudecová premieňa torty na hotové umelecké diela.

Čítajte TU!

Vojenská prehliadka v uliciach (foto č. 3)

Na generálnom nácviku vojenskej prehliadky pri príležitosti 75. výročia SNP sa zúčastnilo 1843 vojakov, 192 kusov techniky a ďalších minimálne 300 ľudí bolo v zabezpečovacích zmenách a podporných úlohách.

Čítajte TU!

Nová atrakcia na Skalke (foto č. 4)

Ak hľadáte nevšedný adrenalínový zážitok, stačí sa vybrať na Skalku. V lete tam pribudol most, aký na Slovensku nemá páru. Boli sme ho vyskúšať.

Čítajte TU!

Rekordný Deň kroja (foto č. 5)

Až 3882 ľudí v kroji, alebo s niektorou z jeho súčastí, zaznamenali organizátori Slovenského dňa kroja na Námestí SNP v Banskej Bystrici. Bolo ich tak o 1203 viac, ako pri rovnakom podujatí vlani.

Čítajte TU!

Tablá bystrických maturantov (foto č. 6)

Výklady v našom meste v máji oživili maturitné tablá. Často išlo aj o poriadne originálne a kreatívne výtvory.

Čítajte TU!

Letecké zábery z osláv SNP (foto č. 7)

Celonárodné oslavy SNP sú za nami. Priniesli bohatý program, vzácnych hostí aj jedinečnú vojenskú prehliadku. To všetko bolo aj pod drobnohľadom polície.

Čítajte TU!

Obrí snehuliak (foto č. 8)

Mesto pod Urpínom zasypala koncom januára výdatná snehová nádielka. Kým niektorí Bystričania hromžili na cestárov, iní vybehli von a pustili sa do stavania snehuliakov.

Čítajte TU!

Najkrajšia obec okresu (foto č. 9)

Okres Banská Bystrica, to je aj 41 dedín, z ktorých každá má bezpochyby čo ponúknuť. Zamýšľali ste sa však niekedy nad tým, ktorá z nich je tá najkrajšia?

Čítajte TU!

Ocenenie pre bystrickú lekárku (foto č. 10)

Ocenenie Purpurové srdce získala Milada Mošková z Kliniky neonatológie vo Fakultnej nemocnici F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici, ktorá v nemocnici strávila väčšiu časť svojho medicínskeho života.

Čítajte TU!

Foto: ilustračné

TOP 10 najčítanejších článkov roka 2019
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM