Jakub Forgács Krimi Správy

Nebezpečná jazda vodičky z bystrického okresu. Na rýchlostnej ceste jazdila v protismere

Vodička na R2 jazdila v protismere. V aute podľa slov mužov zákona viezla aj mololeté dieťa, ktoré nebolo v autosedačke.

Ilustračný obrázok k článku Nebezpečná jazda vodičky z bystrického okresu. Na rýchlostnej ceste jazdila v protismere
5
Galéria
Zdroj: TASR

„Policajti Krajského dopravného inšpektorátu Policajného zboru v Banskej Bystrici vo štvrtok okolo 13:35, pri jazde po rýchlostnej ceste R2 od Detvy na Zvolen, zastavili v protismere jazdiace vozidlo Škoda Octavia,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vozidlo viedla vodička (49) z okresu Banská Bystrica v smere jazdy od Zvolena na Detvu. Vodička prešla v protismere úsek približne 10 km. Svojim konaním sa dopustila viacerých priestupkov na úseku bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky,“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri vchádzaní na R2 nerešpektovala zvislé a vodorovné dopravné značenie a prešla s vozidlom výjazdovou vetvou do protismeru, pričom mala v aute maloleté dieťa, ktoré nebolo v autosedačke,“ dodala Faltániová so slovami, že vodičke na mieste zadržali vodičský preukaz, ďalšia jazda jej bola zakázaná a vec bola odstúpená na správne konanie.

Foto: ilustračné

Policajné kontroly
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM