Jakub Forgács Krimi

Muž sa pokúsil o ÚTEK a poškodil policajné auto: Policajti použili ZBRAŇ, FOTO

Vodič sa podľa slov polície po zastavení pokúsil o útek na motorovom vozidle, pričom narazil do služobného auta polície, ktoré poškodil.

Ilustračný obrázok k článku Muž sa pokúsil o ÚTEK a poškodil policajné auto: Policajti použili ZBRAŇ, FOTO
5
Galéria

Vo štvrtok (18.5.) zadržala polícia v súvislosti s podozrením z páchania drogovej trestnej činnosti podozrivého muža. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Použili zbraň

„Auto s podozrivým mužom zastavili policajti Pohotovostného policajného útvaru z Banskej Bystrice v popoludňajších hodinách pri obci Uzovská Panica (okres Rimavská Sobota),“ uviedli muži zákona so slovami, že vodič sa po zastavení pokúsil o útek na motorovom vozidle, pričom narazil do služobného auta polície, ktoré poškodil.

„Na opakované výzvy k zastaveniu a opusteniu vozidla nereagoval, situácia si vyžiadala použitie služobnej zbrane, aby sa zamedzilo úteku podozrivého muža,“ pokračovali policajti.

Išlo o drogy?

„Pri doteraz vykonaných procesných úkonoch boli nájdené podozrivé látky a iné komponenty, pri ktorých je podozrenie, že súvisia s drogovou trestnou činnosťou,“ spomenuli muži zákona so slovami, že všetok zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie.

Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť. „V prípade zadržanej osoby, ide o muža, ktorý už bol v minulosti opakovane trestne stíhaný pre drogovú trestnú činnosť,“ dodali policajti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Podozrivý muž sa pokúsil o útek
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM