Jakub Forgács Rôzne Správy

Mladí aj starší Bystričania si vysúkali rukávy. Spojili sily a ukázali silu komunity, FOTO

Keď ťaháte za spoločný povraz, dokážete veľké veci. Dôkazom je aj úspešná brigáda, ktorá sa konala v Komunitnom centre Fončorda.

Ilustračný obrázok k článku Mladí aj starší Bystričania si vysúkali rukávy. Spojili sily a ukázali silu komunity, FOTO
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V utorok podvečer sa v areáli Komunitného centra Fončorda zišli desiatky dobrovoľníkov, hlavne členov komunít, ktoré tento priestor pravidelne navštevujú. Stretli sa, aby spoločnými silami skrášlili priestor komunitného centra, ale aj jeho okolie. Prišlo až 33 ľudí, od malých detí až po seniorov, ktorí tvorili najväčšiu skupinu zapojených Bystričanov.

V rámci brigády sa hrabalo lístie, orezávali kríky, ale aj natierali kvetináče. Vnútri sa umývali dlážky, sklenené výplne dverí, ale aj upratovali sklady a ďalšie priestory. Po práci sa však dobrovoľníci nerozpŕchli domov, ale za odmenu zasadli k spoločnému stolu a dokonca si aj zaspievali a zatancovali za tónov harmoniky.

Ukázalo sa, že ľudia sú priatelia nielen vo chvíľach pohody. ale aj keď treba niečo urobiť. Dnes si vyhrnuli mlaď aj tu skôr narodení rukávy a venovali celé poobedie spoločnému domu, v ktorom trávia radi čas," uviedli koordinátorky komunitného centra, ktoré chcú touto cestou poďakovať všetkým zapojeným dobrovoľníkom za čas, gazdinkám za výborné koláčiky, kuchárovi Huckovi za večeru, ale aj harmonikárovi za hudobný program.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z tejto krásnej komunitnej akcie!

V OBRAZOCH: Desiatky dobrovoľníkov v Bystrici spojili sily pre dobrú vec
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM