Jaroslav Dodok Rôzne

Mamičky sa majú na čo tešiť: Vieme, ako sa bude v Bystrici oslavovať ich najväčší sviatok!

Deň matiek bude pod Urpínom vo veľkom štýle. Poďakovať mamám môžete na podujatí, určenom špeciálne nežnejšiemu pohlaviu. Aký program je nachystaný počas Míle pre mamu 2016?

Ilustračný obrázok k článku Mamičky sa majú na čo tešiť: Vieme, ako sa bude v Bystrici oslavovať ich najväčší sviatok!
Zdroj: TASR

Medzinárodný deň matiek je jedna z najkrajších príležitostí, ako svojej mame poďakovať a oceniť všetko, o čo sa zaslúžila. Aj preto si v Banskej Bystrici tento deň opäť získa veľkú pozornosť. V sobotu 7. mája sa pod Urpínom uskutoční ďalší ročník podujatia Míľa pre mamu.

Vyzdvihnúť jedinečnosť a nenahraditeľnosť matiek je cieľom víkendového podujatia. Spoločný program venovaný všetkým matkám sa začne o 15-tej hodine v Parku pod Pamätníkom SNP.

Už počas registrácie účastníkov vystúpi v programe Detský folklórny súbor Prvosienka. Otvorenie míľovej prechádzky naplánovali organizátori na 16:00. Do programu zaradili aj sprievodné aktivity, ako napríklad divadelné predstavenie O strašiakovi Straškovi a bocianovi Bockovi.

Svoje aktivity počas podujatia odprezentuje Materské centrum Mamina, pridá sa aj Rodinné centrum Hviezdička. Zapojiť sa môžete aj do pohybových aktivít alebo sa pokúsiť zdolať prekážkovú dráhu. Deti, ktoré pozabudli, si môžu priamo na podujatí vyrobiť darček pre svoju mamičku. Na rodiny s deťmi tak čaká v sobotu skutočne pestrý program.

O 17-tej hodine sa Míľa pre mamu slávnostne vyhodnotí a Bystričania sa dozvedia, koľko odvážlivcov sa tento rok do míľovej prechádzky zapojilo. Čerešničkou na torte bude diskotéka pre deti.

Prečítajte si aj:

Akcia, ktorá sa v Bystrici teší veľkej obľube. Deň rodiny je späť, prinášame program!

Otvorenie novej cyklotrasy prilákalo desiatky ľudí. Bystričanom sa cez list prihovoril aj Sagan

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM