Jakub Forgács Krimi

Kuriózna nehoda na Horehroní: Vodič narazil do bytovky a odišiel nevedno kam, FOTO

Polícia pátra po neznámom vodičovi. Podľa slov mužov zákona to vyzerá tak, že z vozidla vystúpil, zamkol auto a odišiel.

Ilustračný obrázok k článku Kuriózna nehoda na Horehroní: Vodič narazil do bytovky a odišiel nevedno kam, FOTO
5
Galéria

Na povinnosť účastníka v cestnej premávke, ktorá hovorí o tom, že po dopravnej nehode je vodič povinný privolať políciu a na mieste zotrvať zrejme zabudol vodič, ktorý v utorok v nočných hodinách havaroval vo Valaskej iba pár dní dozadu. Informovala o tom banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„V nočných hodinách, po tom, ako pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe vozovky, ako aj svojim schopnostiam, vyšiel po nezvládnutí zákruty mimo cestu, kde narazil do bytového domu,“ pokračovala policajná hovorkyňa so slovami, že tu auto zostalo stáť.

„Vodič z vozidla odišiel na doposiaľ neznáme miesto. Vyzerá to tak, že z vozidla vystúpil, zamkol auto a odišiel. Bližšie okolnosti k nehode sú predmetom jej objasňovania. Fakt je ten, že porušil povinnosť účastníka cestnej premávky,“ uviedla ďalej Kováčiková.

Ako dodala, polícia po neznámom vodičovi pátra. Opatrenia na jeho vypátranie sa vykonávali tak hodiny po nehode, ako aj počas včerajšieho dňa.

Touto cesto sa polícia obracia so žiadosťou o pomoc a spoluprácu aj na občanov. Ak by niekto vedel poskytnúť informácie, ktoré by mohli byť k objasňovaniu tejto nehody akýmkoľvek spôsobom nápomocné, aby to oznámili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Vodič po nehode v Nemeckej z miesta odišiel. Pátra po ňom polícia
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM