Jakub Forgács Krimi

Hrozivá nehoda na križovatke: Až 7 zranených, 1 z nich zomrel, FOTO

Vodič sa podľa slov polície nevenoval vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke, vošiel do križovatky, pričom nerešpektoval dopravnú značku STOJ, daj prednosť v jazde a vošiel do jazdnej dráhy po hlavnej ceste prichádzajúcemu vozidlu.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá nehoda na križovatke: Až 7 zranených, 1 z nich zomrel, FOTO
6
Galéria

V sobotu večer sa na križovatke diaľnice R2 so štátnou cestou I/67 stala dopravná nehoda, kde sa zrazili dve autá. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

„36-ročný vodič z Banskej Bystrice viedol vozidlo VW Passat po diaľnici v smere na križovatku. Dostatočne sa nevenoval vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke, vošiel do križovatky, pričom nerešpektoval dopravnú značku STOJ, daj prednosť v jazde a vošiel do jazdnej dráhy v smere od Tornale po hlavnej ceste prichádzajúcemu vozidlu Peugeot, ktoré narazilo do ľavej bočnej časti vozidla VW Passat,“ uviedli muži zákona.

„Peugeot viedol 74-ročný vodič z Kesoviec a v aute mal štyroch spolujazdcov. Tento vodič sa pri nehode ťažko zranil a traja spolujazdci sa zranili ľahko. Vodič Passatu a jeho dvaja spolujazdci sa zranili ľahko,“ píšu policajti.

„V utorok ťažko zranený vodič vozidla Peugeot v nemocnici zomrel. Či zomrel na následky dopravnej nehody alebo z iných príčin, určí až nariadená pitva,“ dodali muži zákona s tým, že vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote začal trestné stíhanie a vyšetrovanie dopravnej nehody pokračuje.

V priloženej fotogalérii nájdete zábery z nehody!

V OBRAZOCH: Vodič nezastavil na stopke, došlo k nehode
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM