Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričania jednoznačne rozhodli: Takýto majú názor na zamykanie schodov na autobuske

Už pár dní sa schody na autobusovej stanici v Bystrici zamykajú, čo rozhorčilo mnohých cestujúcich. Spustili sme preto hlasovania. Ako dopadlo?

Ilustračný obrázok k článku Bystričania jednoznačne rozhodli: Takýto majú názor na zamykanie schodov na autobuske
6
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Ak cestujete autobusmi, možno ste si všimli zmenu, ku ktorej došlo na stanici pred pár dňami. Bočné schodisko sa v čase otváracích hodín nákupnej pasáže začalo zamykať a cestujúcim tak neostáva nič iné, ako zvoliť obchádzku cez nákupnú pasáž alebo po chodníku vedľa cesty I/66.

Mnohým sa táto novinka, ktorá bola zavedená takmer rok po otvorení nákupného centra Terminal, nepozdáva. Vyjadrili to aj v rozhorčených komentároch pod naším článkom na sociálnej sieti. Rozhodli sme sa preto zistiť názor čitateľov, ktorým sme položili otázku: Aký máte názor na zamykanie schodov na autobuske?

Po ukončení hlasovania poznáme výsledky. Až 90,3 % hlasujúcich čitateľov si myslí, že by schody mali zostať odomknuté. Iba 2,6 % sa vyjadrilo, že by sa mali aj naďalej zamykať. Zvyšným 7,1 % je to jedno.

Výsledok nášho hlasovania poskytneme aj Terminal SC tímu a pokúsime sa od neho získať reakciu na to, ako dopadlo a či sa do budúcna neplánuje nejaká zmena či návrat k pôvodnému stavu.

V OBRAZOCH: Všimli ste si? Schodisko na autobusovej stanici cez deň zamykajú
6
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM