Jakub Forgács Šport Správy

Hľadajú sa NAJ športovci Bystrice: Koho by ste NOMINOVALI vy?

Nominovaní môžu byť jednotlivci, kolektívy, funkcionári, tréneri či pracovníci v športe, ktorí svoj život zasvätili športu, výchove talentov a robili dobré meno nášmu mestu.

Ilustračný obrázok k článku Hľadajú sa NAJ športovci Bystrice: Koho by ste NOMINOVALI vy?
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Mesto Banská Bystrica je na svojich úspešných športovcov ako aj trénerov, funkcionárov a pracovníkov v športe náležite hrdé a tak ako aj po minulé roky sa tým najúspešnejším chce poďakovať udelením ocenenia Najlepší športovci mesta Banská Bystrica za rok 2022. Oddelenie športu o tom informuje na oficiálnom webe mesta.

Máte favoritov?

Na tradičné športové ocenenie môžu svojich favoritov navrhnúť tréneri, funkcionári, inštitúcie a najmä samotní obyvatelia mesta Banská Bystrica. Nominovaní môžu byť jednotlivci, kolektívy, funkcionári, tréneri či pracovníci v športe, ktorí svoj život zasvätili športu, výchove talentov a robili dobré meno nášmu mestu. Každoročnou súčasťou ankety je taktiež internetové hlasovanie, ktoré sa uskutoční v termíne od 1. do 10. februára 2023. Hlasovanie bude rozdelené do kategórií jednotlivci a kolektív.

Nominanti s najväčším počtom hlasov budú ocenení v kategórii Víťaz internetového hlasovania.

Ako nominovať?

Vaše nominácie športových osobností môžete posielať do 13. januára 2023 prostred­níctvom vyplneného formulára, na adresu: Mestský úrad Banská Bystrica, Odbor kultúry, športu a cestovného ruchu, Oddelenie športu, Československej armády 26, 974 01 Banská Bystrica alebo elektronicky na mail filip.tomasovic@banskabystrica.sk. Formulár je k dispozícii na webovej stránke mesta, v Klientskom centre mestského úradu a v Informačnom centre na Námestí SNP 1. Návrhy môžete posielať aj prostredníctvom elektronického formulára, ktorý nájdete TU.

V priloženej fotogalérii nájdete aj zábery nového vianočného stromčeka na bystrickom námestí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Bystrické námestie zdobí nový vianočný stromček
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM