Jakub Forgács Správy

FOTO: Dušičky sú predo dvermi. Trh v Bystrici je plný živých aj umelých kvetov

Sviatok všetkých svätých už doslova klope na dvere. Vybrali sme sa preto pozrieť, ako to vyzerá na príležitostnom trhu k Pamiatke zosnulých.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dušičky sú predo dvermi. Trh v Bystrici je plný živých aj umelých kvetov
14
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok odštartoval na Námestí Štefana Moysesa príležitostný trh k Pamiatke zosnulých. Potrvá denne od 9:00 do 18:00 až do piatka 2. novembra. V 27 stánkoch ponúka sezónny sortiment, v ktorom nechýbajú živé kvety ani viazané vence z umelých kvetín. K dispozícii je aj stánok s rýchlym občerstvením.

My sme sa na trh vybrali aj osobne, aby sme ho pre vás zachytili na fotkách. Kochať sa môžete pestrou paletou farieb predávaných kvetov. Zábery nájdete v priloženej fotogalérii.

Vodičom pripomíname, že do 12. novembra 2018 bude na ulici A. Matušku dočasná zmena dopravného značenia, ktorá umožní vjazd motorových vozidiel k rímskokatolíckemu cintorínu od vrchnej brány v období Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých. Pre návštevníkov cintorína je k dispozícii aj dočasné parkovisko s celkovou kapacitou 28 miest.

Rovnako nezabudnite, že počas sviatkov budú obchody otvorené inak ako zvyčajne. Prehľad sviatočných otváracích hodín známych bystrických prevádzok si môžete pozrieť TU!

V OBRAZOCH: Príležitostný trh k Pamiatke zosnulých v Bystrici
14
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM