Správy

Dušičky sa blížia: V Bystrici sa chystá trh, vodičov čaká zmena dopravného značenia

Príležitostný trh k Pamiatke zosnulých sa aj tento rok uskutoční na Námestí Štefana Moysesa. Pozrite kedy!

Ilustračný obrázok k článku Dušičky sa blížia: V Bystrici sa chystá trh, vodičov čaká zmena dopravného značenia
2
Galéria

Začiatkom novembra si pripomíname svojich blízkych, ktorí už nie sú medzi nami. V tomto období mesto Banská Bystrica každoročne organizuje príležitostný trh. „Vodičov, ktorí sa chystajú na rímskokatolícky cintorín v centre mesta upozorňujeme, že ich čaká aj dočasná zmena dopravného značenia,“ uviedla hovorkyňa primátora Dominika Mojžišová.

„Príležitostný trh k Pamiatke zosnulých sa aj tento rok uskutoční na Námestí Štefana Moysesa, a to v termíne od štvrtka, 25. októbra 2018 do piatka, 02. novembra 2018. K dispozícii bude v 27 stánkov so sezónnym sortimentom, denne od 9:00 do 18.00,“ pokračovala hovorkyňa s tým, že okrem živých kvetov bude tovar doplnený aj o viazané vence z umelých kvetín. Umiestnený bude aj jeden stánok s rýchlym občerstvením, ako služba pre predajcov i návštevníkov príležitostné­ho trhu.

„Od 17. októbra 2018 do 12. novembra 2018 bude na ulici A. Matušku dočasná zmena dopravného značenia, ktorá umožní vjazd motorových vozidiel k rímskokatolíckemu cintorínu od vrchnej brány v období Sviatku všetkých svätých a Pamiatky zosnulých,“ povedala Mojžišová a dodala, že pre návštevníkov cintorína je k dispozícii aj dočasné parkovisko s celkovou kapacitou 28 miest.

V OBRAZOCH: Príležitostný trh k Pamiatke zosnulých
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM