Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Čo zaujalo Bystričanov v roku 2018? 10 článkov, na ktoré klikali najviac

Ani v uplynulom roku nebola núdza o najrôznejšie témy. Ktoré Bystričanov zaujali najviac a klikali na ne najčastejšie? Pozrite si TOP 10!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Čo zaujalo Bystričanov v roku 2018? 10 článkov, na ktoré klikali najviac
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk/TASR

Výklady plné maturantov (foto č. 1)

Máj je obdobím maturitných skúšok, pri ktorých sa študenti neraz zapotia. Zároveň je však časom, kedy sa vo výkladoch obchodov objavujú tablá, originálne výtvory študentov. Mnohí si často dajú záležať a vôbec nešetria kreativitou. Presvedčili sme sa o tom aj v Bystrici.

Nevšedný protest aktivistov (foto č. 2)

Mnohí Bystričania zostali začiatkom júna prekvapení. Keď sa pri prechádzaní popri Hrone pozreli na stromy, uvideli pásky a nápisy.

Keď poľadovica pobavila (foto č. 3)

Poľadovica v uliciach Bystrice narobila vrásky nejednému vodičovi či chodcovi. Našli sa však aj takí, ktorí na sociálnych sieťach na túto tému vtipkovali.

Diviak v centre Bystrice (foto č. 4)

Prechádzka krásne vysvietenou nočnou Bystricou dokáže očariť. Ako sa však presvedčila aj mladá Bystričanka Bohdana Turzová, treba mať oči na stopkách. Pri prechádzaní centrom mesta okolo jednej hodiny v noci totiž narazila na diviaka.

Veľká premena Slovenky (foto č. 5)

V areáli bývalej Slovenky, ktorý bol tŕňom v oku mnohých Bystričanov, prebehli búracie práce. Priestor sa má zmeniť na nepoznanie.

Bystrica v zajatí ľadu (foto č. 6)

Na konci minulého storočia skončilo naše mesto v zajatí ľadu. Dôkazom sú unikátne zábery z bystrického sídliska!

Vítanie zlatých baranov (foto č. 7)

Bystrické námestie zaplnili fanúšikovia baranov. Ľudia si nenechali ujsť oslavy úspechu našich hokejistov. Boli sme pri tom!

Námestie plné krojov (foto č. 8)

Prvý Deň kroja prilákal do mesta pod Urpínom vyobliekaných ľudí z celého Slovenska i zo zahraničia. Takto to vyzeralo v centre!

Krvavé tričká v uliciach (foto č. 9)

V Bystrici sa tričká zjavili na stromoch, plotoch, mostoch, pri školách, amfiteátri, Divadle z Pasáže, ale aj na námestí, kde košeľa ležala medzi sviečkami na pamiatku zavraždených Martiny Kušnírovej a Jána Kuciaka.

Pamätník na eurobankovke (foto č. 10)

Bystrická dominanta bola vybraná, aby sa ako prvá spomedzi slovenských kultúrnych a historických pamiatok zobrazila na bankovke. Ale nie na hocijakej.

Pozrite si zábery k jednotlivým článkom v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: TOP 10 najčítanejších článkov roka 2018
10
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM