Jakub Forgács Správy

Dlhé rady sú minulosťou: Odberné miesta v Bystrici zívajú prázdnotou, FOTO

Nestihli ste sa ešte otestovať? Na prázdnych odberných miestach vládne dobrá nálada a na niektorých od rána zatiaľ veľa roboty nemali.

Ilustračný obrázok k článku Dlhé rady sú minulosťou: Odberné miesta v Bystrici zívajú prázdnotou, FOTO
15
Galéria

Počas víkendu prebieha na Slovensku celoplošné testovanie na Covid-19. V Banskej Bystrici je k dispozícii 68 odberných miest a nechýbajú ani dve mobilné.

V sobotu sa od rána pred mnohými tvorili dlhé rady a pre chýbajúce testy či zdravotníkov sa niektoré odberné miesta otvorili neskôr. V nedeľu je však situácia diametrálne odlišná.

Keď sme pred 8.00 hod. zavítali ku ZŠ Bakossova, testovali tam práve jednu pani. Nikto iný v rade nečakal a ako sme sa dozvedeli od zdravotníkov, ktorí pri stolíku postávali v dobrej nálade, veľa ľudí od rána nemali. „Dúfam, že mi na fotke bude vidno mejkap,“ zavtipkovala žena v overale, keď sme fotili prázdne odberné miesto.

Podobná situácia bola okolo ôsmej hodiny aj pri Gymnáziu Andreja Sládkoviča. Žiadne rady ani ľudia, iba vonku postávala skupinka policajtov a vojakov. „Cvakneme my vás, nech máte aspoň niekoho na fotke,“ poznamenal s humorom jeden z nich.

Ako to v nedeľu ráno vyzeralo na odberných miestach v Banskej Bystrici, si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

V OBRAZOCH: Odberné miesta v Bystrici zívajú prázdnotou
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM