Ivana Kováčiková Rôzne

Chcete rozbehnúť biznis a neviete ako? Tretie stretnutie podnikavcov pod Urpínom

Témy stretnutí sú vždy iné, ale spája ich spoločný menovateľ. Májové stretnutie podnikavcov v Bystrici bude v znamení podpory začínajúcich podnikateľov. Čítajte ďalej a dozviete sa podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Chcete rozbehnúť biznis a neviete ako? Tretie stretnutie podnikavcov pod Urpínom
Zdroj: TASR

V utorok, 24. mája 2016 sa v bystrickom Sportbare uskutoční stretnutie ľudí, ktorí majú podnikavého ducha a neboja sa pomôcť svojimi vlastným skúsenosťami. Súčasťou tradičného stretnutia podnikavcov, networkingu bude aj predstavenie a následný rozvoj konkrétnych troch biznis nápadov.

Stretnutia podnikavcov fungujú na pravidelnej báze, a to raz do mesiaca. „Veríme, že aj tieto pravidelné stretnutia prispejú k budovaniu komunity podnikateľov a podnikavcov v Banskej Bystrici, posilnia spoluprácu a podporia rozvoj nielen podnikateľského sektora v našom meste,“ uzatvára Eva Ščepková, organizátorka podujatia.

Marcového stretnutia sa zúčastnilo 41 ľudí a hlavnou témou bol coworking. Priestor, v ktorom môžu ľudia z rôznych oblastí slobodne a tvorivo pracovať, vzdelávať sa, získavať nové kontakty a spolupracovať. Jednou z najfrekvento­vanejších tém bola práve téma ako Osobnostný rozvoj, Osobnostný rast, Work-life balance.

„A preto sme sa rozhodli, že tradičné stretnutie podnikavcov rozšírime o diskusiu s pánom Jánom Lunterom z banskobystrickej spoločnosti Lunter, ktorá bude s týmito témami súvisieť,“ dopĺňa Tomáš Pivarči, organizátor podujatia. Práve aprílové stretnutie bolo venované tejto téme. Prezentácia pána Jána Luntera o tom, ako vznikala a ako sa rozvíjala spoločnosť Alfabio, ale aj zaujímavosti o kauze „cícerka“ a o fungovaní firmy.

Čítajte tiež:

Bystričania nelenili a pridali sa k zvyšku sveta. Prispeli k zápisu do Guinnessovej knihy rekordov!

Bystrica posilňuje spoluprácu s Čínou. Primátor vyrazí na prvú oficiálnu návštevu mesta Shenyang

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM