Rôzne Správy

Bystrickí študenti chystajú krásnu akciu. Rozhodli sa pomôcť deťom v núdzi

Pred Vianocami je šľachetných skutkov medzi ľuďmi akosi viac. Jeden pridajú aj gymnazisti spod Urpína. Pozrite, čo chystajú!

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí študenti chystajú krásnu akciu. Rozhodli sa pomôcť deťom v núdzi
7
Galéria
Foto: Charlotte Stejskalová

Zima nás už pekne privítala svojou bielou prikrývkou, vianočné pesničky v rádiách hrajú čoraz častejšie a v povetrí vonia ihličie a samozrejme, vianočný punč. Gymnázium Jozefa Gregora Tajovského organizuje už tretí ročník svojej vianočnej akcie – Benefičný Tajácky punč, ktorá sa bude konať v stredu 20. decembra od 16:00 v areáli gymnázia.

„Táto tradícia sa zachováva a má čoraz väčší úspech, čomu sme veľmi radi. Cez vianočné obdobie nesmieme zabúdať pomáhať a preto sa celé popoludnie bude niesť v znamení pomoci nadácií Úsmev ako dar," uviedli organizátori krásneho podujatia.

Kreatívni študenti gymnázia vo voľnom čase vyrobia, pripravia alebo napečú drobnosti, ktoré si budete môcť za symbolickú cenu kúpiť. Okrem toho na podujatí vystúpi školská kapela a tiež skupina Romboid.

Taktiež je to príležitosť, na ktorej sa okrem študentov gymnázia a profesorov, môžu stretnúť bývalí absolventi či iná spoločnosť. Vychutnajú si tento predvianočný čas s občerstvením a úžasnou atmosférou v prospech dobrej veci.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z minuloročného Tajáckeho punču!

V OBRAZOCH: Benefičný Tajácky punč
7
Galéria
Foto: Charlotte Stejskalová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM