Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystrickí maturanti v originálnom VIDEU. Zmenili sa na gréckych bohov a bohyne

Oblečení iba v plachtách, mrzli v daždi. Výsledok práce bystrických gymnazistov však stojí za to. Veď pozrite sami!

Ilustračný obrázok k článku Bystrickí maturanti v originálnom VIDEU. Zmenili sa na gréckych bohov a bohyne
2
Galéria
Zdroj: Mbpix foto

Maturitné videá sú aktuálne „IN“ a jedno vydarené sa podarilo natočiť aj 4.A na Gymnáziu Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici. „V prvom rade sme sa chceli odlíšiť, byť iní, originálni a nechceli sme natočiť nejaké klasické pečatenie, kde beháme po škole a kradneme knižku alebo nejaký predmet,“ uviedol Jakub Kmeť zo 4.A triedy.

Zdroj: YouTube.com

„Skrsol nám v hlave nápad, uniesť triednu, keďže "triedna kniha“ už neexistuje ako taká. A keďže sme ju v minulosti pri vtipnej príležitosti nazvali Afrodita, napadlo nám, vystavať celé video okolo nej," pokračoval Jakub.

„Vedeli sme, ako to začne a ako skončí, avšak potrebovali som kvalitnú zápletku a aby to všetko dávalo zmysel. Viacerí sme dali hlavy dokopy a nakoniec sme našli riešenie,“ povedal maturant so slovami, že video natočili za dva dni, z toho jeden deň točili od rána do večera, bolo chladno a celý čas im pršalo.

Svoju učiteľku nemuseli dlho prehovárať. „Triedna má s nami perfektný vzťah a aj my s ňou a ešte je aj mladá. Čiže ona sa s nami pustí do každej takejto srandy,“ dodal Jakub.

Pozrite si vydarené video bystrických maturantov pod článkom!

V OBRAZOCH: Bystrickí maturanti sa predviedli v úlohách bohov a bohýň
2
Galéria
Zdroj: Mbpix foto
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM