Jakub Forgács Rôzne Správy

Zrážka s autom aj počítač letiaci z okna. Vydarené VIDEO bystrických maturantov

Maturitné videá sú IN. Dôkazom je aj počin študentov bystrického gymnázia. Pozrite si ich originálne pečatenie triednej knihy!

Ilustračný obrázok k článku Zrážka s autom aj počítač letiaci z okna. Vydarené VIDEO bystrických maturantov
7
Galéria

Fka je na Gymnáziu Jozefa Gregora Tajovského matematická trieda a jej žiakov zvyknú nazývať kockáči. „Kockáči z Tajáku sú väčšinou tvory pomalšie a lenivé. My sme sa však pokúsili tento stereotyp vyvrátiť a nasadili sme ich do akcie,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 Marek Vigaš zo 4.F triedy, ktorá natočila originálne maturitné video s názvom Kocky v akcii.

Zdroj: YouTube.com

„Cesta k výslednému videu bola naozaj hrboľatá. Po zdĺhavom dohadovaní sme prišli s návrhom, ktorý však pani profesorka triedna zavrhla. Spolužiačka Miška Nemcová však mala záložný scenár, ktorý sa už p.p. triednej pozdával viac a nemuseli sme ju ani dlho presviedčať. Natáčanie ju určite bavilo, pretože sa aj sama zapájala do vymýšľania scén a niektorých dialógov,“ pokračoval.

Kým však video uzrelo svetlo sveta, nebolo to len tak. „Samotné natáčanie trvalo dva dni a postprodukcia takmer 23 hodín čistého času počas dvoch týždňov,“ povedal Marek.

Počas natáčania jednej scény pútali aj veľkú pozornosť ľudí. „Celkom vtipná situácia sa nám stala, keď sme potrebovali natočiť s dronom, ako spolužiačka leží na ceste. Ľudia sa na nás pozerali ako na mimozemšťanov,“ dodal Marek.

Pozrite si vydarené video bystrických maturantov ako aj video „behind the scenes“!

Scenár a réžia: Miška Nemcová

Prodkucia: Marek Vigaš

Zdroj: YouTube.com
V OBRAZOCH: Kocky v akcii
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM