Jakub Forgács Správy

Bystrická nemocnica upozorňuje na ZMENY: Týkajú sa pacientov Oddelenia infektológie

Nemocnica verí, že škody spôsobené zatopením po silných dažďoch, sa podarí čím skôr odstrániť. Zatiaľ bude oddelenie fungovať nasledovne.

Ilustračný obrázok k článku Bystrická nemocnica upozorňuje na ZMENY: Týkajú sa pacientov Oddelenia infektológie
5
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

V súvislosti s havarijnou situáciou na Oddelení infektológie v pavilóne v starom nemocničnom areáli vyplýva pre pacientov niekoľko dočasných zmien: Informovala o nich Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica na svojej facebookovej stránke.

Kontroly a hospitalizácia

„Infektologické ambulancie sú dočasne presťahované na oddelení urgentného príjmu v novom nemocničnom areáli (NNA). Vaša najbližšia kontrola alebo vyšetrenie sa uskutoční v uvedených priestoroch,“ uvádza nemocnica so slovami, že ordinačné hodiny zostávajú nezmenené

Kontakt: 048/441 3895

Pacienti sú podľa slov nemocnice hospitalizovaní v NNA vo vyčlenených priestoroch na Oddelení pneumológie a ftizeológie, lôžková časť B2, 13. poschodie.

Ďalšie aktuálne správy

Kde vás otestujú?

„Odber biologického materiálu pre PCR TEST na Covid-19 pre samoplatcov, sa bude dočasne vykonávať na Veľkokapacitnom odberovom mieste na Mičinskej ceste,“ pokračovala nemocnica s tým, že objednávanie sa prebieha na telefónnom čísle 048/433 53 15

„Pacientom sa za provizórne podmienky ospravedlňujeme. Pevne veríme, že škody spôsobené zatopením po silných dažďoch, sa podarí čím skôr odstrániť a oddelenie bude môcť do dvoch týždňov fungovať na svojom pôsobisku,“ dodáva nemocnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Banskej Bystrice

V OBRAZOCH: Silný dážď zatopil pavilón infektológie v Banskej Bystrici
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM