Jakub Forgács Krimi

V bystrickej MHD odpadol muž: Cestoval napriek tomu, že bol pozitívne testovaný

Polícia vec preveruje ako podozrenie z trestného činu šírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby

Ilustračný obrázok k článku V bystrickej MHD odpadol muž: Cestoval napriek tomu, že bol pozitívne testovaný
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

V stredu (19.5.) boli záchranári privolaní k Banskobystri­čanovi, ktorému prišlo v autobuse mestskej hromadnej dopravy nevoľno. Krajskí policajti o tom informovali na svojej facebookovej stránke.

Muža oživovali

„Muž odpadol a oživiť sa ho podarilo až privolaným záchranárom,“ uviedli policajti.

„Následne bolo preverovaním zistené, že pán bol pred niekoľkými dňami pozitívne testovaný na COVID-19 a mal nariadenú karanténu,“ pokračovali muži zákona.

Ďalšie aktuálne správy

Nezodpovedný čin

Prípad je podľa slov polície, bohužiaľ, dôkazom toho, že nie každý sa k tejto situácii stavia zodpovedne. Preto ešte stále je dôvod na to, aby ste boli opatrní a chránili si svoje zdravie. „V autobusoch totiž cestujú ľudia rôzni a takýmto prístupom, aký sa odohral včera mohli byť ohrození aj tí zodpovední. V autobusoch už dnes po uvoľnení niektorých opatrení cestujú aj deti do škôl, nehovoriac o senioroch, ktorých sa snažíme od začiatku chrániť najviac,“ upozorňujú muži zákona.

„Polícia vec preveruje ako podozrenie z trestného činu šírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby,“ dodali na záver.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR neskôr pre spravodajský portál Dnes 24 uviedlo, čo sa dialo na mieste. Za hrdinu sa dá považovať operátor tiesňovej linky, ktorý sa vracal z práce domov Viac sa dočítate TU.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Aktuality z Banskej Bystrice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM