Jakub Forgács Správy

Bystrická FAN zóna láka aj v stredu: Vrcholom PROGRAMU bude koncert slovenského rapera

Športové zápolenie tímov i jednotlivcov, dievčat a chlapcov zo 48 krajín, pokračuje. Počas podujatia EYOF 2022 si však na svoje prídete aj vo FAN zóne. Čo sa tam chystá?

Ilustračný obrázok k článku Bystrická FAN zóna láka aj v stredu: Vrcholom PROGRAMU bude koncert slovenského rapera
Zdroj: TASR

Bezplatný vstup do FAN zóny EYOF 2022 Banská Bystrica v Parku pod Pamätníkom SNP platí aj počas stredy. Vyskúšať si môžete rôzne športy, stretnúť sa so známymi olympioničkami – Dankou Bartekovou a Nasťou Kuzminovou, ktoré budú diskutovať o 15.30 hod. na hlavnom pódiu na tému olympijských hodnôt v športe. Mesto Banská Bystrica o tom informuje na sociálnej sieti.

Čo môžete zažiť?

Nebudú chýbať školáci zo slovenských škôl, ktorí v rámci Olympijského a kultúrneho vzdelávacieho programu (OCEP) odprezentujú ďalšie účastnícke krajiny. V areáli si prídu na svoje všetky vekové kategórie. V infostánku Svetového fondu na ochranu prírody WWF sú pripravené rôzne aktivity pre deti od skladania puzzle, kociek či maľovania na témy voda, lesy či veľké šelmy.

„Slovenský olympijský a športový výbor zároveň organizuje ceremóniu pripomenutia si 50. výročia od zisku bronzovej medaily Evy Šuranovej v skoku do diaľky na Hrách XX. Olympiády v Mníchove v roku 1972. Malá slávnosť spojená s odovzdaním pamätnej plakety sa uskutoční za účasti najvyšších predstaviteľov Slovenského olympijského a športového výboru o 13.30 hod. na hlavnom pódiu FAN zóny,“ uvádza mesto.

Pestrý program

Stredajší program bude patriť, okrem iného, humornému pouličnému divadlu Balaton 1982 (o 16.00 hod.), detskému folklórnemu súboru Matičiarik (o 17.00 hod.) a večer vystúpia Majk Spirit a D. J. Grimaso (o 20.00 hod.).

Kompletný program FAN zóny až do 30. júla si môžete pozrieť TU.

Zábery z našej utorkovej návštevy FAN zóny nájdete na priloženom videu a vo fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Vo FAN zóne EYOF-u to žije každý deň
23
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM