Jakub Forgács Rôzne Správy

Bystričania oslávia koniec školy vo veľkom štýle. Hurá prázdniny s atrakciami aj parkouristami

Najočakávanejšie podujatie pre deti sa blíži. Nebudú chýbať atrakcie ako skákacie hrady, divadlo, či vystúpenie parkouristov. To však nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Bystričania oslávia koniec školy vo veľkom štýle. Hurá prázdniny s atrakciami aj parkouristami
Zdroj: BCF

Malí aj veľkí Bystričania sa majú na čo tešiť. Už v nedeľu 24. júna sa od 10:00 do 14:00 v Mestskom parku uskutoční obľúbené podujatie Hurá prázdniny 2018. Vstup na akciu, ktorá bude pod moderátorskou taktovkou Richarda Vrableca, je voľný. Tešiť sa môžete na bohatý program, počas ktorého si na svoje prídu všetci návštevníci.

Lákadlami akcie sú Rodinný deň – zážitkové stanovištia, kreatívne tvorivé dielne, detský kútik, pocitový chodník, triedenie odpadu, angličtinu hrou, hudobná škôlka, skladanie puzzle, ovocníčkovia, atletickú škôlku, či cesta fantázie.

Nebudú však chýbať ani streľba z laserových pušiek, florbal, šerm, thai box, zdravá výživa, hádzanie na mimoňa, fun zóna, skákacie hrady, a veľa prekvapení. Pripravené tiež budú vystúpenia, medzi ktorými nebude chýbať ani exhibícia parkouristov, divadielko, či bohatý hudobný program.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM