Jakub Forgács Správy

Bystričania môžu pomôcť dobrej veci. Stačí, ak si na námestí kúpia punč

V stánku na Námestí SNP sa bude opäť predávať Univerzitný punč UMB. Jeho kúpou pomôžete rodinám s deťmi, ktorým pomáha Svetielko nádeje.

Ilustračný obrázok k článku Bystričania môžu pomôcť dobrej veci. Stačí, ak si na námestí kúpia punč
6
Galéria
Zdroj: UMB

Na vianočných trhoch v Bystrici sa opäť bude pomáhať. V utorok 10. decembra od 13:00 do 22:00 sa uskutoční Univerzitný punč UMB v stánku na Námestí SNP (pred Radnicou), v rámci ktorého vám punč načapujú zástupcovia jednotlivých fakúlt a vedenia UMB. Informovala o tom Dana Straková, vedúca referátu marketingovej komunikácie UMB

„Od 19:00 bude spoločnosť v stánku robiť vedeniu univerzity aj pán primár Pavel Bician a zástupcovia Svetielka nádeje,“ píše ďalej Straková s tým, že aj tento rok celý výťažok z predaja poputuje práve deťom a rodinám, ktoré podporuje Svetielko nádeje.

„Veríme, že vďaka vám rozsvietime spoločne Svetielko nádeje a odovzdáme finančnú čiastku, ktorá im pomôže pri zabezpečovaní plánovaných aktivít,“ pokračovala Straková a dodala, že univerzita myslí aj na ekológiu a šetrí našu planétu, preto aj tento rok budú čapovať do univerzitných hrnčekov, ekologických papierových, mestských s logom Banská Bystrica, alebo vašich, domácich.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z minuloročného Univerzitného pun­ču!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Nezabudnuteľná atmosféra Univerzitného punču
6
Galéria
Zdroj: UMB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM