Jakub Forgács Správy

Šľachetný čin bystrických gymnazistov: Takto sa rozhodli pomôcť deťom pripútaným na lôžka

Študenti z Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského chystajú benefičnú akciu. Kúpou punču na nej pomôžete chorým deťom. Tento rok však pripravili aj novinku.

Ilustračný obrázok k článku Šľachetný čin bystrických gymnazistov: Takto sa rozhodli pomôcť deťom pripútaným na lôžka
7
Galéria
Foto: Charlotte Stejskalová

Aj tento rok sa už tradične uskutoční Tajácky Benefičný Punč. Podľa slov organizátorov z radov študentov je dôležité obzvlášť v predvianočnom čase podať pomocnú ruku ľuďom, ktorí to potrebujú, a tak tohtoročný výťažok poputuje OZ Neonka pôsobiacemu v Banskej Bystrici.

Benefičný Punč sa uskutoční v utorok, 17.12.2019 od 16:00 do 19:00 priamo v areáli Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského. Srdečne vítaní sú všetci žiaci, rodičia, bývalí absolventi, ale aj ktokoľvek s chuťou podporiť dobrú vec.

Keďže otázka znižovania produkcie odpadu študentom nie je cudzia, prišli tento rok s novinkou. „Na mieste si budete môcť zakúpiť ich vlastný dizajnový hrnček. Punč vám však načapujú aj do vášho vlastného hrnčeka, čím ušetríte spotrebu papierových pohárov,“ píšu organizátori podujatia.

Ako ďalej uvádzajú, okrem horúceho punču si budete môcť vychutnať aj domáce koláčiky a zakúpiť si od študentov ručne robené ozdoby, rôzne darčekové predmety a vianočné dekorácie. Výťažok z celého predaja poputuje OZ Neonka starajúcemu sa o deti s neonkologickými ochoreniami pripútanými na lôžka Detskej fakultnej nemocnice. Vianočnú atmosféru dotvorí program školskej kapely vedený Evou Hutkovou, Klub Poézie a podobne ako minulý rok, budete mať možnosť dať sa odfotografovať vo fotokútiku.

Zábery z minulého ročníka tohto benefičného podujatia nájdete v priloženej fotogalérii!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Benefičný Tajácky punč
7
Galéria
Foto: Charlotte Stejskalová
Zdroj: GJGT
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM