Futbal

Baví vás futbal? Oblastný futbalový zväz Banská Bystrica hľadá rozhodcov

Stačí dovŕšiť vek 15 rokov a mať rád futbal. Prihlasovať sa môžu dokonca aj dievčatá. Pozrite ako!

Ilustračný obrázok k článku Baví vás futbal? Oblastný futbalový zväz Banská Bystrica hľadá rozhodcov
Zdroj: TASR

Už v marci organizuje Komisia rozhodcov Oblastného futbalového zväzu Banská Bystrica školenie pre rozhodcov. Vyzýva všetkých záujemcov, ktorí radi športujú, učia sa nové veci a chceli by vyskúšať prácu futbalového arbitra, aby sa prihlásili a posilnili rozhodcovskú partiu.

„Hľadáme študentov, aktívnych, ale aj bývalých futbalistov, ktorých baví šport a majú chuť stať sa futbalovými rozhodcami. Stačí dovŕšiť vek 15 rokov a mať rád futbal. Prihlasovať sa môžu aj dievčatá. Všetkým záujemcom zabezpečíme bezplatné vstupné školenie a po absolvovaní kurzu dostanú potrebnú výstroj,“ hovorí aktívny ligový rozhodca Erik Gemzický, predseda Komisie rozhodcov Oblastného futbalového zväzu Banská Bystrica.

Byť futbalovým rozhodcom znamená okrem posudzovania faulov a gólov aj spoznávanie nových miest a ľudí. Nováčikovia začínajú rozhodovať od najnižších súťaží, aby získané teoretické vedomosti vedeli stopercentne zúročiť na futbalovom trávniku.

Prihlásiť sa môžete do konca februára na tel. č. 0915 565 244 (E. Gemzický) alebo prostredníctvom mailu kr.obfzbb@gmail.com.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM