Ivana Kováčiková Rôzne

5 TOP tém týždňa: Prehľad toho najdôležitejšieho z Bystrice

Posledné dni priniesli viaceré témy, ktoré medzi našimi čitateľmi zarezonovali. Prinášame vám prehľad načítanejších. Čo zaujalo Bystričanov?

Ilustračný obrázok k článku 5 TOP tém týždňa: Prehľad toho najdôležitejšieho z Bystrice
Zdroj: Dnes24.sk

Letná čitáreň

V Bystrici sme sa dočkali parádnej letnej novinky! Ak máte radi dobré knihy a relax v prírode, zaručene si počas prázdnin prídete na svoje. Podrobnosti, kam zamieriť čítajte TU.

Dom kultúry

Zmena rozpočtu mesta v snahe získať Dom kultúry vyvolala horlivú debatu medzi poslancami. My sme zisťovali názor našich čitateľov. Výsledok hlasovania hovorí jasnou rečou!

Pokémoni

Ulice Banskej Bystrice vraj obsadili pokémoni. Skrývali sa na každom rohu a spustili doslova mániu. Mladým s mobilmi v ruke začal virtuálny svet presahovať do reálneho priestoru. Priniesli sme vám krátku reportáž.

Historická MHD

Dnes sa to zdá až neuveriteľné, aj keď to nie je až tak dávno. Po bystrickom námestí sa preháňali ešte koče, ťahané koňmi a do toho prvá linka s obedňajšou pauzičkou :) Čítajte celé.

NAJ kaviareň

Nie je káva ako káva. Fajnšmakeri o tom vedia svoje. Našťastie mesto pod Urpínom už má kaviarne, ktoré sa nemajú za čo hanbiť. Súhlasíte? Zapojte sa do hlasovania o najobľúbenejšiu kaviareň.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM