Jakub Forgács Kultúra Správy

Vracanie vstupného sa bystrickej opere skomplikovalo: Má zvýšený počet pozitívnych pracovníkov

Štátna opera zrušila predstavenia vzhľadom na súčasnú situáciu spojenú s opatreniami proti šíreniu koronavírusu ešte koncom septembra.

Ilustračný obrázok k článku Vracanie vstupného sa bystrickej opere skomplikovalo: Má zvýšený počet pozitívnych pracovníkov
5
Galéria
Zdroj: TASR

Štátna opera v týchto dňoch začala vracať peniaze za vstupenky tým návštevníkom, ktorí o to požiadali. Informovala o tom Štátna opera Banská Bystrica na svojej facebookovej stránke.

„Vzhľadom na zvýšený počet pracovníkov pozitívne testovaných na Covid-19 a následné karantény niektorých zamestnancov, sa vyplácanie vstupného v uplynulých týždňoch skomplikovalo,“ uviedla opera.

„Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme a veríme, že aktuálnu situáciu spoločne v čo najkratšom čase zvládneme,“ dodáva na stránke.

Štátna opera zrušila predstavenia vzhľadom na súčasnú situáciu spojenú s opatreniami proti šíreniu koronavírusu ešte koncom septembra. Toto nariadenie platí do odvolania a z tohto dôvodu bol pozastavený aj predpredaj vstupeniek na predstavenia.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Štátna opera v Banskej Bystrici
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM