Jakub Forgács Správy

Viete, že aj toto môžete zažiť v Bystrici? Predvianočný zážitok plný lahodných vôní a priateľských stretnutí!

Najkrajšie sviatky roka sa nezadržateľne blížia. Na banskobystrickom sídlisku si ich pravú atmosféru budete môcť vychutnať už v predstihu, na skutočne netradičnej akcii.

Ilustračný obrázok k článku Viete, že aj toto môžete zažiť v Bystrici? Predvianočný zážitok plný lahodných vôní a priateľských stretnutí!
Zdroj: TASR

Na banskobystrickom sídlisku Fončorda sa už onedlho budete môcť naladiť vianočnou atmosférou. V Komunitnom centre Fončorda sa totiž vo štvrtok 10. decembra od 16:30 uskutoční predvianočné podujatie plné lahodných vôní, koláčikových chutí a priateľských stretnutí.

Oficiálny program bude medzi 17:00 a 18:30 a môžete sa v rámci neho tešiť na spoločné zdobenie živého stromčeka (ak máte ozdôbky, doneste si ich so sebou), vianočný šoférsky punč, prezentáciu ročného pôsobenia komunitného centra aj projektu EKO Obývačka či krátku diskusiu o komunitných centrách.

Nebudú však chýbať ani ochutnávka spoločne donesených koláčikov (prineste aj vy svoj obľúbený vianočný koláč na ochutnávku), mini rodinné disco s Detským hudobným centrom Sonyta Music, tvorivé dielničky vianočných ozdôbok a v neposlednom rade zbierka vianočných darčekov pre DSS Senium. Pripravené je aj ďalšie milé malé prekvapenia – možno príde na návštevu aj Mikuláš.

Čítajte tiež:

Mikuláš zavíta aj do dedín v okolí nášho mesta: Tešte sa na trhy, balóny šťastia i zabíjačku!

Voľné dni si treba užiť, siahnite po šikovnom ťaháku: 10 tipov, čo robiť v Bystrici počas víkendu

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM