Jakub Forgács Správy

Štedrý Mikuláš na bystrickom sídlisku: Okrem rozdávania sladkostí sa chystá aj diskotéka

Už o pár dní vyčarí malým Bystričanom úsmevy na tvárach Mikuláš. Na bystrické sídlisko dorazí aj so svojimi pomocníkmi anjelom a čertom, s ktorými okrem sladkostí prinesie aj diskotéku.

Ilustračný obrázok k článku Štedrý Mikuláš na bystrickom sídlisku: Okrem rozdávania sladkostí sa chystá aj diskotéka
Zdroj: TASR

S Mikulášmi sa pod Urpínom roztrhlo vrece. Jeden sa onedlho chystá na Námestie SNP, kde rozsvieti hlavný vianočný stromček, ďalší si spraví hotovú tour po mestských častiach a dočkajú sa aj deti v Sásovej-Rudlovej, kde však nebude obdarovávať iba Mikuláš. Ďalším miestom v meste, kde mladí Bystričania nebudú ukrátení o zábavu a sladké dobroty, je aj sídlisko Fončorda.

Občianska rada na Fončorde spolu s poslancami za volebný obvod č. 4 a ďalšími partnermi srdečne pozývajú deti spolu s rodičmi aj starými rodičmi na privítanie Mikuláša a rozsvietenie vianočného stromčeka na Fončorde. To prebehne v piatok 4. decembra o 16:00 na Kyjevskom námestí.

Program sa začne o 16:00 príhovorom k deťom a rodičom. O 16:10 dorazia Mikuláš, anjel a čert a rozsvieti sa vianočný stromček. Nebude samozrejme chýbať ani rozdávanie sladkostí deťom a diskotéka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM