Jakub Forgács Správy

Októberfest si užijeme už v septembri a netreba chodiť do Nemecka: Pri Bystrici potečie zlatistý mok potokmi!

Pivné súťaže nielen pre chlapov, kolotoče či ľudová muzika... Na to všetko a ešte oveľa viac sa môžete už o pár dní tešiť iba pár kilometrov od Banskej Bystrice. Pozrite, čo sa to chystá!

Ilustračný obrázok k článku Októberfest si užijeme už v septembri a netreba chodiť do Nemecka: Pri Bystrici potečie zlatistý mok potokmi!
Zdroj: TASR

V sobotu 5. septembra o 12:00 sa v priestoroch Obecného úradu v Badíne uskutoční II. Badínsky Októberfest. Organizátormi tohto nevšedného podujatia sú Klub zberateľov pivovarských suvenírov Bystriča, Obec Badín a Dobrovoľný hasičský zbor Badín.

Na návštevníkov čaká bohaté občerstvenie, kvalitný hudobný program, pivné súťaže nielen pre chlapov, rôznorodé pivká rôznej stupňovitosti, kolotoče, skákací hrad, folklórna skupina Javory a liesky či diskotéka do neskorých ranných hodín.

Pripravená bude aj bohatá tombola, súťaže v pití piva na čas, držaní pivných súdkov, kapela Galaxy BB Music, jazda na koni, modelári, lukostreľba, maľovanie na tvár a iné prekvapenia. Ako uvádzajú organizátori, vstupným na toto podujatie je len pekný úsmev, chuť sa baviť, skvelá nálada a hlavne žiadne problémy vo vrecku. :)

Čítajte tiež:

Na čo sa ešte môžete tešiť v druhej polovici prázdnin? Letný prehľad z Banskej Bystrice

Kedy to bude v Bystrici žiť najviac? 5 veľkých akcií, ktoré nás v meste čakajú ešte tento rok

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM