Krimi

Pri nakupovaní OKRADLI malého chlapca: Blesková REAKCIA policajtov priniesla VÝSLEDOK

Asi hodinu po oznámení sa policajtom na základe popisu podarilo zadržať podozrivú dvojicu. Čo nasledovalo?

Ilustračný obrázok k článku Pri nakupovaní OKRADLI malého chlapca: Blesková REAKCIA policajtov priniesla VÝSLEDOK
Zdroj: www.pixabay.com / CC0 1.0

Počas nakupovania v jednom z obchodných domov vo Zvolene 12–ročný chlapec zistil, že mu zmizla peňaženka s finančnou hotovosťou a platobnou kartou. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti so slovami, že túto skutočnosť oznámil na linku 158 a na miesto smerovala hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Zvolene.

„Policajti na mieste zistili všetky potrebné informácie a dali sa do pátrania. O pomoc požiadali aj kolegov z Mestskej polície Zvolen a ich úsilie bolo úspešné. Asi hodinu po oznámení sa im na základe popisu podarilo zadržať podozrivú dvojicu, 33–ročného muža a jeho o rok mladšiu sestru,“ uviedli policajti.

„Podozrivý sa ku všetkému priznal, jeho sestra o tom, čo urobil nevedela. Policajtom ukázal miesto, kde zahodil ukradnutú peňaženku, po tom, čo z nej vybral finančnú hotovosť a platobnú kartu,“ poznamenali so slovami, že platobnú kartu stihol dvakrát použiť na nákup cigariet.

Vyšetrovateľ vo Zvolene v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Titul. foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM