Aktualizované Jakub Forgács Krimi

TRAGICKÉ ráno na R1: Mladému mužovi sa stalo osudným vystúpenie z auta, FOTO

Policajti v súvislosti s tragickou nehodou upozornili vodičov, aby jazdili opatrne. Priniesli prvé informácie a zábery z miesta.

Ilustračný obrázok k článku TRAGICKÉ ráno na R1: Mladému mužovi sa stalo osudným vystúpenie z auta, FOTO
10
Galéria

Tragédiou skončila dopravná nehoda na diaľnici R1 pri Budči, ku ktorej došlo v stredu v ranných hodinách. „Podľa doposiaľ zistených informácií k nehode došlo tak, že 28-ročný vodič vozidla Toyota jazdiaci v smere od Zvolena na Budču dostal pravdepodobne šmyk,“ banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Osudné vystúpenie

„Jeho vozidlo zostalo stáť na pravej krajnici v smere jeho jazdy, pričom keď vystúpil z vozidla a stál pri okraji diaľnice, narazilo do neho osobné auto Hyundai, ktoré viedla 44-ročná vodička,“ pokračovali muži zákona.

„28-ročný vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedli so slovami, že vodička bola so zraneniami z miesta prevezená do nemocnice.

Tretia tragická nehoda

V súvislosti s dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. „Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy a tiež z odboru súdneho lekárstva. Presná príčina dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom jej ďalšieho vyšetrovania,“ pokračovali policajti.

V tomto roku ide v Banskobystrickom kraji o tretiu tragickú dopravnú nehodu. „Jazdite bezpečne, buďte opatrní, počítajte s tým, že cesty v tomto období môžu byť zradné,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri tragickej nehode na R1 vyhasol život mladého muža
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM