Jakub Forgács Správy

Primátor mal ROZKOŠNÚ návštevu: K Maňkovi zavítala PRVÁ Zvolenčanka roka 2023, FOTO

Aj keď malá Jasmin prišla na svet len pred týždňom, už absolvovala aj návštevu pri zvolenskom primátorovi Vladimírovi Maňkovi.

Ilustračný obrázok k článku Primátor mal ROZKOŠNÚ návštevu: K Maňkovi zavítala PRVÁ Zvolenčanka roka 2023, FOTO
Zdroj: FB Vladimir Manka - S vami. Pre vás.

Hoci prvé bábätko v Nemocnici AGEL Zvolen v roku 2023 prišlo na svet o 0.15 hod. na Nový rok, na prvú Zvolenčanku sme si museli počkať. Je ňou malá Jasmin, ktorá prišla na svet 3. januára krátko popoludní. Pre spravodajský portál Dnes 24 to uviedol hovorca mesta Martin Svatuška.

Návšteva u primátora

Aj keď malá Jasmin prišla na svet len pred týždňom, už absolvovala aj návštevu pri zvolenskom primátorovi Vladimírovi Maňkovi. „Myslel som, že na stretnutí zablahoželám niektorému z rodičov, kým druhý ostane s malou Jasminkou doma. Aké bolo moje prekvapenie, keď do mojej kancelárie vkráčali všetci členovia mladej rodinky,“ uviedol Maňka na sociálnej sieti.

„Veľmi rád som sa s nimi stretol a porozprával. Mladá mamička predtým, ako išla na materskú dovolenku, pracovala v hoteli. Práca ju veľmi bavila. Otec malej Jasmínky cestuje za prácou do Varšavy. Teraz je doma, no už o niekoľko dní začne opäť chodiť na týždňovky. Ako hovorí, musí zarábať peniažky, aby uživil rodinu,“ pokračoval so slovami, že hoci nemajú úplne jednoduchý život, berú ho s úsmevom a radosťou.

Azda aj preto si malá Jasminka nerobila žiadne starosti a návštevu jednoducho prespala. „Prajem jej i celej mladej sympatickej rodinke, nech sú zdraví a nech sa im v živote darí,“ dodal primátor.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM