Jakub Forgács Krimi

Návrat z dovolenky sa zmenil na NOČNÚ MORU: ZAKLIESNENÚ ženu ratovali policajti, FOTO

Od muža, ktorý bol ešte v šoku, sa policajti dozvedeli, že sa s priateľkou vracali z dovolenky, keď pravdepodobne v dôsledku mikrospánku zišiel z cesty.

Ilustračný obrázok k článku Návrat z dovolenky sa zmenil na NOČNÚ MORU: ZAKLIESNENÚ ženu ratovali policajti, FOTO
3
Galéria

Na ceste medzi Krupinou a Zvolenom došlo zo soboty na nedeľu k dopravnej nehode. „37 – ročný vodič tu pravdepodobne v dôsledku mikrospánku zišiel so svojim vozidlom z cesty a skončil v lesnom poraste,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Zasiahli policajti

„Jeho 26-ročná spolujazdkyňa ostala zakliesnená vo vozidle. Mobil mali vybitý. Podarilo sa mu dostať z auta a vyšiel na cestu. Ráno o tretej však veľa vozidiel tadiaľ nechodí,“ pokračovali policajti so slovami, že v tom čase našťastie okolo prechádzala hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Policajti zastavili a od muža, ktorý bol ešte v šoku, sa dozvedeli, že sa s priateľkou vracali z dovolenky, keď pravdepodobne v dôsledku mikrospánku zišiel z cesty a jeho auto skončilo niekoľko metrov pod úrovňou vozovky, z cesty ho vôbec nebolo vidieť.

„Policajtom sa podarilo dostať k havarovanému vozidlu a vyslobodiť z neho spolujazdkyňu. Na miesto tiež privolali posádku rýchlej zdravotnej pomoci a kolegov hasičov. Zranenú mladú ženu záchranári previezli do nemocnice,“ dodali muži zákona, ktorí sú radi, že ich kolegovia boli v správny čas na správnom mieste, zranenej žene popriali skoré uzdravenie a kolegom poďakovali za pohotovú reakciu.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Návrat z dovolenky sa zmenil na nočnú moru
3
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM