Barbara Dallosová Rôzne Správy

Žiar v boji o titul najkrajšieho mesta: Poznáme výsledok!

Hlas ľudí bol vypočutý. Počas niekoľkých mesiacov mala verejnosť možnosť hlasovať za najkrajšie mesto. O titul bojoval aj Žiar nad Hronom.

Ilustračný obrázok k článku Žiar v boji o titul najkrajšieho mesta: Poznáme výsledok!
Foto: Barbara Dallosová / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž „Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016“, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregion, má svojich víťazov. Niekoľko mesiacov mohli na portáli www.slovakregion.sk hlasovať všetci tí, ktorí mali záujem podporiť svoje obľúbené mesto.

Celá súťaž je už na konci. Žiar nad Hronom si tento rok vybojoval 55. priečku zo 140 súťažiacich miest. Pre náš okres bola želiezkom v ohni aj historická Kremnica, tá skončila ešte o niečo nižšie, na 66. mieste.

Absolútnym víťazom sa stala Spišská Nová Ves, ktorá za sebou nechala Levoču a Bardejov. Spomedzi dedín triumfovali Smižany, naši zástupcovia z okolia však v najlepšej päťdesiatke nefigurovali.

„Ďakujeme všetkým hlasujúcim i návštevníkom portálu za všetky hlasy a e-maily. Boli z rôznych kútov Slovenska i zo zahraničia, čo nás veľmi teší,“ informujú organizátori na svojom webe. Verejné odovzdávanie cien naplánovali na január 2017 v bratis­lavskej Inchebe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM