Jakub Forgács Krimi

Policajti prehovorili o NEHODE na priechode: Do nemocnice previezli DVE dievčatá, FOTO

Podľa predbežných zistení polície z miesta nehody, vodič osobného auta nedobrzdil a prednou časťou vozidla narazil do prechádzajúcich maloletých chodkýň

Ilustračný obrázok k článku Policajti prehovorili o NEHODE na priechode: Do nemocnice previezli DVE dievčatá, FOTO
2
Galéria

V utorok (16.1.) v ranných hodinách došlo k nehode, o ktorej sme vám prvé informácie priniesli už ráno. „Dve dievčatá (7, 13), dnes ráno na ceste do školy prechádzali na ulici Chrásteka v Žiari nad Hornom cez cestu, po riadne vyznačenom priechode pre chodcov, pričom došlo k ich zrážke osobným autom,“ uviedli v utorok popoludní na sociálnej sieti banskobystrickí krajskí policajti.

Skončili v nemocnici

„Podľa predbežných zistení z miesta nehody, vodič osobného auta nedobrzdil a prednou časťou vozidla narazil do prechádzajúcich maloletých chodkýň,“ uviedli muži zákona,

„Dievčatá boli z miesta prevezené do nemocnice. Podľa predbežného vyjadrenia lekárov maloleté chodkyne utrpeli zranenia s predpokladanou dobou liečby do 10 dní,“ spomenuli policajti.

„Alkohol u vodiča zistený nebol,“ dodali so slovami, že okolnosti nehody, ako aj jej presná príčina či miera zavinenia sú v štádiu objasňovania.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Dve dievčatá v Žiari zrazilo auto
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM