Jakub Forgács Krimi

Zrážka áut mala HROZIVÉ následky: Spolujazdkyňa utrpela VÁŽNE zranenia, FOTO

Vodič Škody podľa slov polície pravdepodobne nedal prednosť pri odbočovaní vľavo prichádzajúcemu protiidúcemu vozidlu Audi.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka áut mala HROZIVÉ následky: Spolujazdkyňa utrpela VÁŽNE zranenia, FOTO
5
Galéria

Dopravná nehoda sa stala v pondelok (16.10.) vo večerných hodinách pri križovatke na obec Podrečany (okres Lučenec). „61-ročný vodič vozidla Škoda Felícia, ktorý jazdil po ceste I/16 v smere na Zvolen, pravdepodobne nedal prednosť pri odbočovaní vľavo prichádzajúcemu protiidúcemu vozidlu Audi, ktoré šoféroval 30-ročný vodič občan Rumunska,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Vodič Audi aj napriek vyhýbaniu sa s vozidlom nedokázal zrážke zabrániť, pričom došlo k zraneniu spolujazdkyne vo vozidle Škoda Felícia. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia do 42 dní,“ pokračovali muži zákona.

„Vykonanou dychovou skúškou nebolo zistené požitie alkoholu ani u jedného z vodičov,“ dodali policajti so slovami, že vodičovi, ktorý je dôvodne podozrivý zo zavinenia nehody, bol na mieste zadržaný vodičský preukaz a ďalšia jazda mu bola zakázaná. Polícia v Lučenci začala trestné stíhanie pre prečin ublíženie na zdraví a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Pri zrážke áut sa zranila spolujazdkyňa
5
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM