Jakub Forgács Krimi

V OSADE zasahovali policajti aj záchranári: OSLAVU návratu z väzenie ukončila BITKA

V osade Rapovská križovatka v okrajovej časti Lučenca došlo k incidentu, ktorý si vyžiadal veľký zásah policajtov.

Ilustračný obrázok k článku V OSADE zasahovali policajti aj záchranári: OSLAVU návratu z väzenie ukončila BITKA
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajtov podľa portálu Noviny.sk zalarmovali svedkovia, ktorí volali na tiesňovú linku. „Jedna z rodín oslavovala príchod príbuznej z väzenia,“ píše portál so slovami, že pod vplyvom alkoholu bolo pri tejto príležitosti zrejme viac ľudí.

Konflikt kvôli žene?

„Konflikt mal vzniknúť medzi mužmi z dvoch rodín. Príčinou mala byť žena,“ uvádzajú Noviny.sk, podľa ktorých to prerástlo až do fyzických atakov.

„Na miesto boli vyslané viaceré policajné hliadky, psovodi, aj policajti PMJ,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Celkovo podľa portálu dohliadalo na poriadok až 15 policajtov a zasahovať museli aj záchranári.

Zranené ženy aj dieťa

„Záchranári ošetrili a následne transportovali do nemocnice v Lučenci tri ženy. 3-ročnú s povrchovým poranením hlavy, 53-ročnú s úrazom hlavy a 57-ročnú s poranením dolnej končatiny,“ uviedla pre Noviny.sk hovorkyňa operačného strediska Petra Klimešová.

Policajti podľa portálu situáciu upokojili a na stanici vypočuli dvoch mužov, ktorí boli prepustení. „Následne bolo v tejto veci prijatých viacero oznámení a polícia ich objasňuje ako priestupky proti občianskemu spolunažívaniu,“ dodala Faltániová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM