Jakub Forgács Krimi

Pomôžte nájsť Kristínu! Dievča z juhu Slovenska už do školy neprišlo, FOTO vnútri

Kristína bola podľa slov polície naposledy videná vo Fiľakove cestou do školy, kde už však nedorazila a odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu.

Ilustračný obrázok k článku Pomôžte nájsť Kristínu! Dievča z juhu Slovenska už do školy neprišlo, FOTO vnútri
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Polícia v Lučenci sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po 13-ročnej Kristíne. Banskobystrickí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti so slovami, že dievčina je chovankyňou Centra pre deti a rodiny – Pastelka vo Fiľakove.

Do školy nedorazila

„Kristína bola naposledy videná v stredu (3.4.) vo Fiľakove cestou do školy, kde už však nedorazila a odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu,“ uviedli muži zákona.

Nezvestná je podľa slov polície vysoká približne 155 cm, má dlhé čierne vlasy po lopatky a hnedé oči. „Oblečené mala na sebe modré rifle, čiernu bundu a biele tenisky. So sebou mala ruksak svetlej farby,“ spomenuli policajti.

V prípade, že by niekto vedel poskytnúť akékoľvek informácie, ktoré by mohli napomôcť k jej vypátraniu, oznámte tieto na telefónnom čísle 158.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Titul. foto: ilustračné

13 ROČNÁ KRISTÍNA NEPRIŠLA DO ŠKOLY Polícia v Lučenci sa na občanov obracia s prosbou o pomoc a spoluprácu pri pátraní...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, April 4, 2024

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM