Jakub Forgács Krimi

Okres Banskobystrického kraja zaplavili UPOZORNENIA: Zamykajte svoje domovy, VYZVALA polícia

Podľa slov polície sa vyskytli prípady, kedy páchatelia vošli v nočných hodinách do domov, pričom v niektorých došlo ku krádežiam.

Ilustračný obrázok k článku Okres Banskobystrického kraja zaplavili UPOZORNENIA: Zamykajte svoje domovy, VYZVALA polícia
Zdroj: pixabay.com

Vo viacerých obciach v Lučeneckom okrese si ľudia mohli všimnúť upozornenia. „Ide o upozornenia pre občanov zo strany obcí. Riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Lučenci na jednom zo stretnutí s predstaviteľmi miest a obcí Lučeneckého okresu požiadal v rámci preventívnych opatrení, aby boli občania obozretní a aby si zamykali svoje domovy,“ uviedli banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Vyskytli sa prípady, kedy páchatelia vošli v nočných hodinách do domov, pričom v niektorých prípadoch došlo ku krádežiam,“ uviedli.

„Nemožno však povedať, že by dochádzalo k zvýšenému nápadu tohto typu trestnej činnosti. Neevidujeme zvýšený nápad, iba chceme preventívne pôsobiť na občanov, aby dbali na bezpečnosť a v rámci svojich možností urobili všetky potrebné opatrenia na zabezpečenie svojich príbytkov,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM