Jakub Forgács Správy

Nová hviezda ŠOU Ruža pre nevestu je z Bystrice: O srdcia žien zabojuje SEXY muž

Zatiaľ čo v predchádzajúcej sérii sa ženy snažili získať si srdce Tomáša Tarra, tentoraz bude atraktívnym „potenciálnym“ ženíchom Radko Urbanyak.

Ilustračný obrázok k článku Nová hviezda ŠOU Ruža pre nevestu je z Bystrice: O srdcia žien zabojuje SEXY muž
5
Galéria

Televízia Markíza prichádza s pokračovaním obľúbenej šou Ruža pre nevestu. „Romantická cesta hľadania lásky, v ktorej si mladý, perspektívny muž vyberá spomedzi osemnástky atraktívnych žien, sa tentoraz bude natáčať na exotickej Srí Lanke,“ uvádza web Markiza.sk. Kto tentoraz zabojuje o srdcia žien?

Rodák z Bystrice

Zatiaľ čo v predchádzajúcej sérii sa ženy snažili získať si srdce Tomáša Tarra, tentoraz bude atraktívnym „potenciálnym“ ženíchom Radko Urbanyak. „Tridsaťštyriročný Slovák narodený v Banskej Bystrici však už niekoľko rokov žije v hlavnom meste Nórska – Osle, kde sa mu podarilo vybudovať sieť prestížnych barov,“ píše portál.

​„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu prišla nečakane a zo začiatku som neveril, že je myslená vážne. Slovenský formát som nepoznal, takže rozhodnutie byť súčasťou projektu nepadlo ihneď, ale po viacerých rozhovoroch s mojimi najbližšími, najmä maminou, ktorá šou Ruža pre nevestu poznala. Dlhodobo žijem v zahraničí, kde mi popri práci nezostáva veľa času na hľadanie lásky. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,“ povedal pre Markiza.sk mladý podnikateľ.

Diváci sa tak môžu podľa portálu tešiť „nielen na nabité vzťahové drámy, sexy telá, ale aj vtipné situácie, o ktoré rozhodne nebude núdza.“ Všetko to podčiarkne atmosféra exotickej Srí Lanky.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Novou hviezdou šou Ruža pre nevestu je Radko Urbanyak
5
Galéria
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM