Jakub Forgács Správy

Obľúbená akcia, na ktorú čakajú mnohí Bystričania, je späť: Zóna bez peňazí bude onedlho opäť v Bystrici!

Na novom mieste, s bohatým programom, no s rovnakou myšlienkou... Nechať nepotrebné a použiteľné veci a zobrať si to, čo sa vám hodí. Prečítajte si prvé info o blížiacej sa Zóne bez peňazí v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Obľúbená akcia, na ktorú čakajú mnohí Bystričania, je späť: Zóna bez peňazí bude onedlho opäť v Bystrici!
Zdroj: Dnes24.sk

Darujte veci, ktoré nepotrebujete, alebo ich vymeňte za také, ktoré sa vám páčia. Presne toho sa dočkáme už o pár dní v rámci obľúbenej Zóny bez peňazí, ktorá sa uskutoční v Banskej Bystrici. „V sobotu 28. novembra 2015 od 13:00 do 20:00 prebehne Zóna bez peňazí, ktorá sa bude prvýkrát konať v priestoroch Thurzovho domu (Stredoslovenské Múzeum),“ uviedla pre Bystrica 24 organizátorka akcie Daniela Málusová.

„Ľudia by mali doniesť veci, ktoré sú pekné, dobré a vhodné na darovanie. V predchádzajúcich akciách nám totiž priniesli všetko možné a bolo toho veľmi veľa aj na triedenie. Zvyšné veci, ktoré tam zostanú, pôjdu do krízového centra pre mamičky s deťmi a možno aj do detského domova, podľa toho, koľko vecí nám zostane,“ pokračovala organizátorka.

V rámci akcie podľa jej slov budú prebiehať aj workshopy, dielne pre deti, hudobný workshop, maľovanie na tvár, prednáška z Komunitného centra Fončorda a pripravený bude aj catering pre ľudí. „Na záver, o 18:00 bude aj koncert etnofolkovej kapely Buchajtramka,“ dodala Málusová. Podporovateľom tejto akcie je Stredoslovenské Múzeum.

Čítajte tiež:

Potešte svojich blízkych ručne vyrábanými vecičkami: Burza, ktorú by ste v Bystrici pred Vianocami nemali prehliadnuť

Foto: Zóna bez peňazí

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM