Jakub Forgács Správy

Potešte svojich blízkych ručne vyrábanými vecičkami: Burza, ktorú by ste v Bystrici pred Vianocami nemali prehliadnuť

Ani vy ešte neviete, čo kúpite svojej rodine či priateľom na Vianoce? V Banskej Bystrici budete mať jedinečnú príležitosť, zohnať originálne vecičky a nielen to. Dokonca budete môcť darčeky aj sami vyrobiť.

Ilustračný obrázok k článku Potešte svojich blízkych ručne vyrábanými vecičkami: Burza, ktorú by ste v Bystrici pred Vianocami nemali prehliadnuť
Zdroj: Dnes24.sk

Chceli by ste pred Vianocami kúpiť originálne darčeky alebo máte šikovné ruky a darčeky priamo vyrábate? Potom by ste nemali prehliadnuť, že v sobotu 12. decembra 2015 od 14:00 do 18:00 prebehne v Kultúrnom dome v Podlaviciach Vianočná hand-made burza výrobkov z rôznych materiálov, hračiek a zimného oblečenia.

Spojená bude s programom, v rámci ktorého budete môcť navštíviť tvorivé vianočné dielne pre deti aj dospelých a spoločne sa bude vytvárať aj vianočná reťaz na podlavický stromček. Okrem toho bude návštevníkov pripravený vianočný punč aj klavírne vianočné melódie. Rezervácie stolov pre predávajúcich zasielajte na mcpodlavice@gmail.com do 5. decembra 2015.

Čítajte tiež:

Vianočný stromček v Bystrici rozsvieti Mikuláš: Príde aj s pomocníkmi, toto všetko nás čaká na námestí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM