Jakub Forgács Správy

Mysleli ste si, že most na R1 v Bystrici je už opravený? Tešili ste sa predčasne

Obnova pol kilometra dlhého a 20 metrov širokého mosta na rýchlostnej ceste R1 v km 162,50 – 163,00 bola spustená ešte v marci 2022. Ukončená však nie je.

Ilustračný obrázok k článku Mysleli ste si, že most na R1 v Bystrici je už opravený? Tešili ste sa predčasne
Zdroj: TASR/Miroslav Košírer

Komplexnú opravu mosta na R1 v Banskej Bystrici, dočasne prerušila Národná diaľničná spoločnosť, ktorá dopravu spustila v plnej prevádzke. Dôvodom je EYOF Banská Bystrica 2022, ktorý sa uskutoční od nedele 24. do soboty 30. júla. Mesto Banská Bystrica o tom informuje na sociálnej sieti.

„Až do ukončenia multišportového podujatia bude doprava v uvedenom úseku bez obmedzení. NDS začne s rekonštrukciou v poslednú júlový deň tohto roka,“ uviedla samospráva.

„Obnova pol kilometra dlhého a 20 metrov širokého mosta na rýchlostnej ceste R1 v km 162,50 – 163,00 bola spustená ešte v marci 2022. Doteraz bol opravený pravý jazdný pás. Po EYOF-e bude na prelome júla a augusta opravovaný ľavý jazdný pás. Počas tejto etapy rekonštrukcie sa ľavá strana mosta úplne uzavrie, a to do konca októbra,“ dodalo mesto s tým, že doprava bude presmerovaná do protismeru.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM